skip to Main Content

Tijdens de eerste leden vergadering zijn de volgende bestuurders benoemd en daaronder aangegeven commissies voorgesteld.

Bestuur

Daniel Schinkel

Voorzitter

Daniel is eigenaar van SnowSportCenterUtrecht en bookingsprogramma SkiPlanner. Samenwerken en van elkaar leren zijn belangrijke aandachtspunten die Daniel nastreeft als bestuurslid.

Ruben Kubbinga

Penningmeester

Ruben is aangesteld als Penningmeester. Ruben is mede-eigenaar en oprichter van indoorski & snowboard RoundHill in Dordrecht. Naast mede-eigenaar van RoundHill is Ruben ook actief als opleider bij de NskiV en leidinggevende bij een onderwijsadvies bureau.

Als ondernemer vindt hij het netwerk enorm belangrijk, vooral in deze tijd. Daarom vind hij het super gaaf om bij te dragen aan de heroprichting van de BSA.

Minke Jorritsma

Secretaris

Minke is eigenaar van Ski-Mere dat eind 2018 in Almere haar deuren heeft geopend. Naast skischool eigenaar is Minke Register taxateur bedrijfsmatig vastgoed waarvoor ze nog een dag in de week actief werkzaam is.

Minke vindt het belangrijk om als branchevereniging elkaar te helpen waar mogelijk zonder invloed uit te oefenen op elkaars bedrijfsvoering.

Glenn van Kleef

Algemeen bestuurslid

Glenn is al jaren eigenaar van Ski Fun in Amersfoort. Zijn motto is: “samen sta je sterk”. Glenn vindt het daarom leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het oprichten van een branchevereniging voor deze fantastische branche.

Edwin Deisting

Algemeen bestuurslid

Edwin is eigenaar van Xperience Centre Alphen. In dit bedrijf is ook Ski & Snowboard Xperience gevestigd.

Commissies

Marketing en Communicatie Commissie

Vanuit het bestuur zal Edwin Deisting de Marketing en Communicatie commissie vorm gaan geven. Voorlopig zal deze commissie vooral bezig zijn met het verbeteren van de interne communicatie. Mogelijk zal vanuit deze commissie in de toekomst ook gezamenlijke marketing kunnen worden opgezet.

Juridische Commissie

Vanuit het bestuur zal Minke Jorritsma de Juridische Commissie vorm gaan geven. De juridische commissie zal zich bezig houden met gezamenlijke belangen rondom verzekeringen en arbeidsrecht.

Scholing Commissie

Vanuit het bestuur zal Ruben Kubbinga de Scholing commissie vorm gaan geven. De scholing commissie zal inzicht geven in verschillende mogelijkheden voor (bij)scholing van ski en snowboard leraren.

Back To Top